Echipa

Fiecare dintre managerii Media Hub – Sorin Doru si Vicențiu Neacșu – are o experiență de peste 15 ani in planificare și cumpărare de spații media.

Din 2006, de când au deschis această nișă a consultanței în serviciile media, cei doi consultanți au acumulat o expertiză solidă și valoroasă pentru orice companie care urmărește să-și crească randamentul investițiilor în mass-media.

Sorin Doru

Managing Partner

sorin

Sorin este în business-ul de comunicare din 1996. A început la agenția de publicitate Publicis România, dar în 1999 a îmbrățișat serviciile media la Optimedia România, unde a început ca media planner.

În 2006, Sorin a părăsit poziția de managing director al Optimedia, pentru a-și fonda propria companie de audit și consultanță, Media Hub Consultants.

Sorin a studiat marketing și comunicare.

Trimiteți un email lui Sorin.

Vicențiu Neacșu

Senior Media Consultant

vicentiuVicențiu și-a început cariera în publicitate ca research manager în cadrul Publicis Romania, o continuare a interesului pentru cercetarea de marketing dezvoltat în perioada petrecută la Daedalus Consulting / Millward Brown.

Drumul său în media a continuat în 2005 prin trecerea de la cercetare la planificarea de media. Și-a continuat parcursul în media lucrând ca senior media planner, account director, group account director pentru OptiMedia Romania.

Vicențiu a studiat marketing și comunicare și a urmat studii avansate în sisteme de marketing și jurnalism.

În 2017, el a întrerupt colaborarea cu agențiile de publicitate pentru a începe un nou drum în audit și consultanță de media alături de Media Hub Consultants.

Trimiteți un email lui Vicentiu.

Back to Top